© TD Fotografie 2023
Algemene voorwaarden
miniShoot

Op een mooie locatie in het bos, op het strand of gewoon bij jou op

stal een minishoot organiseren voor en/of met je stalgenoten? Dat

kan!

Vanaf 3 deelnemers is het al mogelijk een minishoot te organiseren.

Daarbij is het mogelijk om te kiezen tussen:

- Portret foto’s (in de studio of op een buitenlocatie)

- Foto’s tijdens het rijden (dressuur of springen)
Wat is een minishoot? Een minishoot lijkt heel erg op een normale fotoshoot, alleen is de tijd ingekort. Dit wordt op een vaste (zelf gekozen) locatie georganiseerd en er zijn meerdere deelnemers die na elkaar de minishoot hebben. Leuk dus om samen met jouw stalgenootjes te doen! Hoe werkt het? Alle deelnemers worden ingedeeld in een tijdslot waar ik foto’s van jou en je paard zal maken. Ik geef hier en daar een paar aanwijzingen en laat je tussendoor zien wat voor foto’s we al hebben gemaakt. Naderhand kan je uit een door mij gemaakte voorselectie de 5 foto’s uitzoeken die je graag wilt hebben. Ik bewerk ze allemaal voor je en mail ze naar je toe. Extra foto’s nabestellen uit de voorselectie kan voor € 7,50 per foto.
Tarief De prijs voor een minishoot is afhankelijk van de locatie en de soort minishoot. Prijs is op te vragen via de mail.
TIP! Laat je favoriete foto’s afdrukken op elk gewenst formaat!
Tarief De prijs voor een minishoot wordt gerekend per persoon en is afhankelijk van de locatie en de soort minishoot. Prijs is op te vragen via de mail.
TIP!! Sinds kort heeft T.D.Fotografie ook een print service! Laat jouw foto’s ook gelijk afdrukken zodat je een mooie herrinnering hebt voor aan de muur!
miniShoot  Op een mooie locatie in het bos, op het strand of gewoon bij jou op stal een fotoshoot organiseren voor en/of met je stalgenoten? Dat kan!  Vanaf 3 deelnemers is het al mogelijk een minishoot te organiseren. Daarbij is het mogelijk om te kiezen tussen:  - Portret foto’s ( keuze uit studio of andere locatie) - Foto’s tijdens het rijden (dressuur of springen)
Wat is een minishoot? Een minishoot lijkt heel erg op een normale fotoshoot, alleen is de tijd ingekort. De fotoshoot wordt op een vaste (zelf gekozen) locatie georganiseerd en er zijn meerdere deelnemers. Deze locatie kan ergens in de natuur zijn of gewoon bij jou op stal! Leuk dus om samen met jouw stalgenootjes te doen! Hoe werkt het? Alle deelnemers worden ingedeeld in een tijdslot waarin de fotoshoot zal plaatsvinden. Ik geef hier en daar aanwijzingen en laat je tussendoor zien wat voor foto’s we al hebben gemaakt. Naderhand kan je uit een door mij gemaakte voorselectie de 5 foto’s uitzoeken die je graag wilt hebben. Ik bewerk ze allemaal zorgvuldig voor je na en mail ze naar je toe. Extra foto’s nabestellen is mogelijk voor € 7,50 per foto.
Minishoot boeken Minishoot boeken Privacy verklaring Algemene voorwaarden Meer informatie