© TD Fotografie 2023
Algemene voorwaarden
Heb jij binnenkort een hele belangrijke wedstrijd of evenement en wil je graag dat dit wordt vastgelegt? Of wil je graag eens een keer foto’s van jou en je paard in actie op een wedstrijd? Dan is dit wellicht iets voor jou! Je kan mij vanaf nu ook inhuren als jouw persoonlijke fotograaf op een wedstrijd! Ik kom naar de afgesproken plek en ontmoet jou daar nog voor je gaat inrijden. Zowel tijdens het inrijden als tijdens de proef maak ik van jullie de mooiste foto’s. Je kan mij voor dressuur- of springwedstrijden boeken. Achteraf ontvang je alle goede foto’s via de mail.
Kosten: €60,00 per uur (wordt afgerond op halve uren) Excl. reiskosten €0,31/km.
PerSonal PhotograPher
Fotograaf nodig voor uw evenement? Heeft u binnenkort op uw bedrijf een mooi evenement en zoekt u daar nog iemand voor die dit kan vastleggen? T.D.Fotografie is ook te boeken als fotograaf van uw evenement! Wilt u de sfeer van uw evenement te laten vastleggen? Of een fotograaf om elke deelnemer van een wedstrijd te fotograferen? Stuur gerust een mail voor meer informatie, uw wensen en/of vragen. Tarief is afhankelijk van de locatie en tijdsduur van het evenement. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan door contact op te nemen via de mail.
 PerSonal PhotograPher
Heb jij binnenkort een hele belangrijke wedstrijd, de eerste wedstrijd met je jonge paard of wil je gewoon eens mooie foto’s tijdens een van je wedstrijden? Dan is de personal photographer wellicht iets voor jou! Je kan mij vanaf nu ook inhuren als jouw persoonlijke fotograaf op een wedstrijd! Ik kom naar de afgesproken plek en ontmoet jou daar nog voor je gaat inrijden. Zowel tijdens het inrijden als tijdens de proef maak ik van jullie de mooiste foto’s. Je kan mij voor dressuur- , spring- of menwedstrijden boeken. Achteraf ontvang je alle goede foto’s via de mail
Kosten €60,00 per uur (wordt afgerond op halve uren) Excl. reiskosten €0,31/km.
Boek jouw persoonlijke fotograaf Boek jouw persoonlijke fotograaf
TIP! Laat jouw favoriete foto’s afdrukken bij T.D.Fotografie op elk gewenst formaat!
Lees verder