© TD Fotografie 2024
Algemene voorwaarden
StalShoot

Op een mooie locatie in het bos, op het strand of gewoon bij jou op

stal een stalshoot organiseren voor en/of met je stalgenoten? Dat

kan!

Vanaf 3 deelnemers is het al mogelijk een stalshoot te organiseren.

Daarbij is het mogelijk om te kiezen tussen:

- Portret foto’s (in de studio of op een buitenlocatie)

- Foto’s tijdens het rijden (dressuur of springen)
Wat is een stalshoot? Een stalshoot lijkt heel erg op een normale fotoshoot, alleen is de tijd ingekort. Dit wordt op een vaste (zelf gekozen) locatie georganiseerd en er zijn meerdere deelnemers die na elkaar de fotoshoot hebben. Leuk dus om samen met jouw stalgenootjes te doen! Hoe werkt het? Alle deelnemers worden ingedeeld in een tijdslot tussen de 20 en 30 minuten (afhankelijk van de soort fotoshoot) waar ik foto’s van jou en je paard zal maken. Ik geef hier en daar aanwijzingen en laat je tussendoor zien wat voor foto’s we al hebben gemaakt. Na de fotoshoot ontvang je een door mij gemaakte voorselectie waar je 5 foto’s uit mag zoeken die je graag wilt hebben. Ik bewerk ze allemaal zorgvuldig voor je na en mail ze naar je toe. Extra foto’s nabestellen uit de voorselectie kan voor € 9,00 per foto.
Tarief De prijs voor een stalshoot is vanaf €70,00 per paard (excl. reiskosten). Voor de exacte prijs kan je vrijblijvend een email sturen.
Tarief De prijs voor een stalshoot is vanaf €70,00 per paard (excl. de reiskosten van €0,39/km vanaf Willemstad (NB)) Voor de exacte prijs kan je vrijblijvend een email sturen.
StalShoot  Op een mooie locatie in het bos, op het strand of gewoon bij jou op stal een fotoshoot organiseren voor en/of met je stalgenoten? Dat kan!  Vanaf 3 deelnemers is het al mogelijk een stalshoot te organiseren. Daarbij is het mogelijk om te kiezen tussen:  - Portret foto’s ( keuze uit studio of andere locatie) - Foto’s tijdens het rijden (dressuur of springen)
Wat is een stalshoot? Een stalshoot lijkt heel erg op een normale fotoshoot, alleen is de tijd ingekort. De fotoshoot wordt op een vaste (zelf gekozen) locatie georganiseerd en er zijn meerdere deelnemers die na elkaar een fotoshoot hebben. Leuk dus om samen met jouw stalgenootjes te doen! Hoe werkt het? Alle deelnemers worden ingedeeld in een tijdslot tussen de 20 en 30 minuten (afhankelijk van de soort fotoshoot) waar ik foto’s van jou en je paard zal maken. Ik geef hier en daar aanwijzingen en laat je tussendoor zien wat voor foto’s we al hebben gemaakt. Na de fotoshoot ontvang je een door mij gemaakte voorselectie waar je 5 foto’s uit mag zoeken die je graag wilt hebben. Ik bewerk ze allemaal zorgvuldig voor je na en mail ze naar je toe. Extra foto’s nabestellen is mogelijk voor € 9,00 per foto.
Stalshoot boeken Stalshoot boeken Privacy verklaring Algemene voorwaarden